Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eurovesta
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii profesionale de mutare
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Eurovesta ofera tuturor clientilor servicii profesionale de mutare, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice. Eurovesta este axata special pe relocari si nu face parte din grupul firmelor transportatoare de marfa. Ne deplasam oriunde in tara pentru orice rugaminte.Mutari companii (firme)

De cele mai multe ori companiile (firmele) nu isi pot permite luxul de a pierde foarte mult timp, daca se pierde timp se pierd bani.In acel moment apare nevoia de o firma specializata in domeniul relocarilor capabila sa lucreze in functie de posibilitatile clientului, cat mai repede dar in acelasi timp si cu profesionalism. Cateodata imaginea si atmosfera care se creeaza intr-o firma este data si de mobilier, de aceea acestea trebuie sa ramana deschise fata de clientii firmei.Asta inseamna ca nu trebuie sa ajunga la destinatie rupte sau zgariate.
Etapele prin care se trece pe pacursul mutarii in cazul companiei dumneavoastra sunt urmatoarele:
*1. se elibereaza incaperile (camerele) de dulapuri, rollbox-uri si cutii (lucruri personale sau it.), protejate si inpachetate, acestea se aseaza foarte bine in masinile de transport.
*2. se demonteaza corpurile de mobilier care necesita aceasta operatiune, se protejeaza si se impacheteaza si se incarca in masini.
*3. se duc scaunele grupate dupa modelul fiecaruia.
*4. se strang resturile de obiecte si se incarca in masini (ex. flori, cuiere, scrumiere exterioare, covoare, etc.)
*5. in aceeasi ordine au fost transportate si puse pe pozitie la noua locatie.

***toate articolele supuse mutarii au fost initial numerotate si specificat pe fiecare in parte pozitia unde trebuie sa ajunga.
***in zilele de dupa mutare, se recupereaza materialele folosite (cutii, folie, hartie, etc.) scutindu-va astfel de o curatenie obligatorie
***nu lasam in urma noastra pereti zgariati, parchet distrus sau mobilier deteriorat.
www.eurovesta.ro / office@eurovesta.ro / mutari@eurovesta.ro / 0766.48.85.66 / 0761.43.43.57.
Din Gura in Gura